Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Bouwbedrijf van den Bosch is leverancier van Finstral kunststof kozijnen en deuren.

De kunststof kozijnen van Finstral zijn standaard voorzien van een ingewalste houtnerf (in plaats van folie). Deze houtnerf maakt het oppervlak harder waardoor het kunststof kozijn zeer krasbestendig is en minder gevoelig voor vuil. Daarnaast zijn de basiskleuren door en door gekleurd, waardoor een witte achtergrond bij eventuele schade niet zichtbaar wordt!

De houtnerf rekent tevens af met de oude gedachte dat kunststof kozijnen alleen maar glad en wit zijn. Door de houtnerf krijgt het kunststof een mooie en natuurlijke uitstraling.

Finstral kunststof kozijnenFinstral kozijnen worden op maat gemaakt en zijn voor elke bouwstijl geschikt. Of u nu een strakke of nostalgisch uitstraling van uw woning wilt, met Finstral kozijnen kunt u alle kanten op. De kozijnen zijn namelijk leverbaar in verschillende profielen.
 
Classic Line
Het Classic line kozijn is een meerkamersysteem met een profieldiepte van 124 mm, waardoor zeer goede warmte- en geluidsisolatie wordt bereikt.

Finstral Classic Line MidiClassic Line midi
Het verschil met het Classic Line kunststof kozijn is de kozijndiepte. Een profieldiepte van 105 mm zorgt ook voor een goede warmte- en geluidsisolatie en maakt dit kunststof kozijn tevens uitermate geschikt in combinatie met rolluiken.

Kunststof Ramen

De draaikiepramen kunnen worden voorzien van een zg. Zomer-Winterstand. Hierdoor kan men de kiepopening aan de seizoenen aanpassen. Door deze mogelijkheid kan tijdens de herfst en de winter energie worden bespaard en op warme zomerdagen toch voldoende geventileerd worden. De ramen zijn standaard  voorzien van inbraakwerend beslag, middels zogenaamd 2-puntsbeslag.
Kozijnen met SKG klasse 2 certificering voldoen automatisch aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen
Kunststoframen worden standaard voorzien van HR++ glas, zelfs is het mogelijk om glas-in-lood te verwerken in uw kunststof raam!

Kunststof kozijn